Lunet zorg
Jul 2017 – heden

Lunet zorg is een Brabantse stichting die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Ruim 2800 cliënten van alle leeftijden rekenen op Lunet zorg voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2550 professionals en 1150 vrijwilligers voor de cliënten klaar op een van de bijna 100 eigen locaties of in de eigen of ouderlijke woning van de cliënt in Zuidoost-Brabant.

Bij Lunet zorg zijn er een aantal doelstellingen gedefinieerd, waaronder:

 1. Optimaliseren organisatiestructuur voor supportafdeling voor Lunet zorg
 2. Optimaliseren werkprocessen en procedures voor supportafdeling
 3. Integreren supportafdeling in totale organisatie
 4. Optimaliseren doorstroom ondersteuningsvraagstukken
 5. Organisatiestructuur en cultuur activeren welke de klant centraal stelt
 6. Leiding geven aan volledig facilitair bedrijf (waaronder onder andere: bouwzaken, groenvoorziening, projecten, logistieke zaken, inkoop, contractbeheer, procesoptimalisatie, conceptontwikkeling, schoonmaak, voeding, horeca, interieur, BHV, klantcommunicatie en ICT)


Koninklijke Gazelle
Aug 2015 – Juli 2019

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 250.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds onze oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop. In 1996 is het Gazelle-kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen. Gazelle is trots op het predicaat Koninklijk dat zij ter ere van het 100-jarig jubileum in 1992 van Prinses Margriet mochten ontvangen.

Bij Gazelle zijn er een aantal projecten met elkaar opgepakt:

 1. Optimalisatie service- garantieafhandelingsproces voor alle dealers en distributeurs wereldwijd, mede door middel van implementatie SAP ARM, optimalisatie communicatiestructuur en optimalisatie logistieke en financiële stroom. (aug 2015 – aug 2016)
 2. Inventarisatie optimalisatie masterdata in bill of materials en productdata. (aug 2016 – jan 2017)
 3. Opstarten WFM en (KPI)rapportages en optimalisatie werkprocessen voor Customer Service Center (global). (jan 2017 – dec 2017)
 4. Implementatie van optimalisatie masterdata in bill of materials en productdata (jan 2018 – juni 2018)
 5. Optimalisatie operationele processen met behulp van o.a. Winshuttle teneinde het aantal inkomende calls in het CSC te reduceren (mei 2018 – heden)


Kwantum
Aug 2015 – nov 2017

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België en sinds 2014 onderdeel van de Homefashion Group (HFG). Kwantum is marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf. Kortom, een verrassend compleet assortiment voor in en om het huis tegen een gegarandeerd laagste prijs.

Voor iedere woonwens is er wel een oplossing in huis. Met meer dan 100 winkels is er altijd wel 1 Kwantum dichtbij om de artikelen te komen bekijken. Maar ook vanuit huis zijn de artikelen verkrijgbaar.

Bij Kwantum zijn er meerdere projecten opgeleverd:

 1. Procesdesign van serviceprocessen, welke passen in de multichannel omgeving, met lage kosten (gestroomlijnd stabiel proces) met requirements naar ICT voor benodigde ontwikkelingen, aansluiting met de financiële processen en mogelijkheid tot real time rapportage (aug 2015 – jan 2016)
 2. Rationalisatie en herstructurering van de afdeling Services (27 FTE) – Nieuwe organisatiestructuur, nieuwe leidingstructuur, nieuwe manier van werken, training en coaching geïmplementeerd, geluidsisolatie laten plaatsen, nieuwe telefooncentrale en integratie van verkoopondersteuning en receptie. Resulterend in een acceptabele workload, meer tevreden klanten, uniformiteit in oplossing en communicatie, verbetering image in de organisatie, enzovoort (jan 2016 – mrt 2017)
 3. Rationalisatie afdeling Diensten (Benesto): optimalisatie van de werkprocessen, advies afgeven over ICT benodigdheden, optimalisatie organisatiestructuur en verbetering van positie van de afdeling in de organisatie, en nog veel meer. (mrt 2017 – jun 2017)
 4. Projectleiding inzake ontwikkeling kassa’s in alle filialen in Nederland en België met als doel overdracht naar de HFG mensen wanneer de organisatie daar klaar voor is (mei 2017 – nov 2017)

BCC Elektro-speciaalzaken BV
Mei 2015 – aug 2015

BCC bestaat al sinds 1969 en is met 71 winkels een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland. Met ruim 1500 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven ze ernaar om de klanten de hoogst mogelijke service en de beste prijzen te bieden. Behalve in de winkels van BCC kunt u sinds 2005 ook terecht bij BCC op internet.

De opdracht omvatte onder andere:
Veranderingen op de afdeling Customer Service vormgeven, groep door major event ERP implementatie loodsen, hetgeen een enorme piek in workload genereerde. Projecten onder andere: geluidsisolatie verbeteren, luchtbehandeling verbeteren, implementatie nieuwe functieprofielen